Effects

Lage rook

Maak een waar sprookje van uw openingsdans of entree met de toevoeging van lage rook. Het laaghangende rook is een wolk welke het bruidspaar omringt met de mooiste sprookjesachtige rook. Dit rook is speciaal bedoeld voor romantische sferen en zal niet boven de knieën uitkomen. Voor lage rook is er geen beperking in de zaal of ruimte en het laat geen residu achter.

Indoor vuurwerk

Wilt u ook een WOW moment toevoegen aan uw feest, overweeg dan de indoor fireworks. Wij gebruiken elektronische machines welke vonken uitspuwen tot wel 5 meter hoog. Voeg dit spectaculaire effect toe aan uw entree of openingsdans om het moment af te maken. Breidt de hoeveelheid uit tot wel 16 stuks tegelijkertijd. Al het indoor vuurwerk is volledig brandveilig en geschikt voor indoor gebruik. Er is geen sprake van rook- en of geurontwikkeling.

Confetti Rainfall

Hoe leuk is het om de ruimte te vullen met strooisels welke als vlokken naar beneden dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een openingsdans in combinatie met lage rook, een onthulling of wanneer je cultuurlijk in de 3amaria gedragen wordt! De confetti plakt niet, geeft niet af. Alle metallic kleuren zijn mogelijk en daarnaast kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld rozenbladeren. Bij ons heb je de keuze voor de enorme stadium shooter, welke de ruimte in één keer vult met een groot schot, of de blazer welke het strooisel gedurende een langere periode in de lucht schiet.

Vuurwerk waterval

Prachtig effect met een waterval van indoor vuurwerk fonteinen die hangen aan een frame en vervolgens de vonken omlaag spuwen. Standaard wordt deze uitgevoerd met 6 fonteinen, maar dit is uit te breiden tot 8 stuks. In verband met het frame van 4 meter breed en 3 meter hoog, zit er een ruimtelijke beperking aan de kleinere ruimtes. Tevens is de waterval niet geschikt voor gebruik op houten of vinyl vloeren.

Vuurwerk boog

De fantastisch mooie vuurwerkboog is ideaal in combinatie met lage rook en normaal indoor vuurwerk. De vuurwerkboog is een waaier van indoor fonteinen welke als backdrop achter het bruidspaar geplaats wordt. Deze staan garant voor een fantastisch effect wanneer het de ruimte vult met lichtflitsen. De vuurwerkboog is uitvoerbaar met 5 of 9 fonteinen met een lengte van 2 of 3 meter.

Dubbele vuurwerkmolen

De nieuwste effects op het gebied van indoor vuurwerk. Een fantastisch dynamisch samenspel van elektronische machines welke in 2 tegendraaiende molens van 6 spuwmonden de vonken uitschieten terwijl de machines ronddraaien. De elektronisch gegenereerde vonken vormen geen brand gevaar. De vuurwerk molen heeft een mimimale hoogte van 7 meter nodig en is dus niet geschikt voor lage zalen en ruimtes.

Rookpoort

Prachtig uniek concept met een poort waarbij er rook van boven naar beneden valt als een gordijn. Hier kan het bruidspaar doorheen lopen voor een sensationeel onthullingsmoment. Het rook valt omlaag en blijft vervolgens laag hangen. De poort is naar smaak aan te kleden met sfeerverlichting in elke kleur.

Naam- quoteprojectie

Projecteer de namen van het bruidspaar of een quote naar keuze de hele avond op de muur in fel wit licht. Maak de keuze uit 16 verschillende designs of een eigen design naar keuze. We maken gebruik van professionele gobo projectoren tot wel 330 watt om de mooiste licht effecten te behalen in de zaal. De naamprojectie komt het best tot zijn recht op een vlakke en effen muur maar zelfs in minder ideale situaties biedt het een enorm leuk effect.

Volgspot

Met de toevoeging van de volgspot ver-Hollywood je jouw entree. Waan je even de superster op jouw speciale dag en laat je pad volgen door een professionele volgspot. De 7 verschillende kleuren waaruit gekozen kan worden vergezellen de standaard warm- en koud witte lichten in de keuzes. De volgspot kan tevens in gezet worden om de openingsdans te verlichten met een strakke hollywood spot, maar dit is het mooist wanneer de zaal beschikking heeft tot een tweede verdieping.

Bubble FX

Het zal niet het meest romantische lading hebben, maar wees ervan verzekerd dat de bellenblaas een fantastisch mooie toevoeging is voor elk intiem moment. De bellen dwarrelen als kristallen naar beneden en reflecteren licht enorm mooi. We gebruiken speciale bellenvloeistof welke de vloer niet glad maakt en geen residu achterlaat.

Vuurwerk handshooters

Uniek? Ja! Velen malen mooier dan rookfakkels en ook indoor te gebruiken. Tot wel 4 stuks welke je door jouw naasten vast kan houden terwijl je thuis opgehaald wordt of wanneer je in de zaal een mooi moment wilt delen met anderen. De vulling wordt door ons geregeld en de shooters zelf dienen geretourneerd te worden. Wanneer je dit combineert met andere pakketten, hoef je hier geen borg voor te betalen!